Forskellige typer af bingospil

Der er flere forskellige typer bingospil, som du kan spille, men der er to spil, der er meget mere populære end nogen af ​​de andre bingospil. De to populære bingospil er 90-ball bingo og 75-ball bingo, som du kan spille online i nogen af ​​de online bingo sites som https://www.unibet.dk/livecasino.

Andre populære bingo spil er 30 ball Bingo, som også er kendt som speed bingo og 80 ball bingo.

75 Ball Bingo

Den første af de online bingo former er den af ​​75 ball bingo. Dette er en af ​​de mest almindelige typer af bingospil i ikke kun Det Forenede Kongerige, men også i andre dele af verden. Dette virker ved at en person skal have et bestemt mønster sæt på et 5 x 5 gitter.

De syttisfjerds numre vil blive arrangeret i forskellige kolonner. Tallene 1 til 15 vil være på B-søjlen. Dette er kolonnen, der ligger længst til venstre på pladsen. Kolonnen I vil indeholde tallene 16 til 30, mens N, G og O kolonnerne vil have tal i forskellige områder.

30 Ball Bingo

Denne type bingo er også kendt som speed bingo. Dette skyldes, at med kun 30 bolde i spil er spilene meget hurtige. I øjeblikket er antallet af spil som denne type ret lavt på de fleste websteder, og nogle steder tilbyder ikke engang nogen 30 boldspil overhovedet.

Der er flere, der har et godt udvalg dog, og det vokser i popularitet hele tiden.

80 Ball Bingo

Denne type spil er udviklet specielt til at spille online og har vist sig at være meget populær. Som sådan vil du finde mange variationer af 80 ball bingo på de fleste websteder.

Det spilles ved hjælp af spillekort, der indeholder et gitter fire firkanter med fire firkanter, med et nummer i hvert gitterkant for i alt 16 numre.

90 Ball Bingo

90 bold er spillet valg i flere regioner, herunder Det Forenede Kongerige og Australien. De fleste bingo sites har mindst et par variationer af 90 ball bingo, og nogle af dem tilbyder mange.

Det er på ingen måde en kompliceret form for bingo, men denne type spil er altid så lidt mindre enkel end de andre, da der normalt er tre runder.

Leave a Reply